Porții: 2
Ingrediente:
- 2 cartofi roșii
- 30 g de măsline
- 30 g de roșii uscate la soare (în ulei la borcan)
- 1 ceapă verde
- 1 linguriță de unt
- 50 g de brânză cheddar (răzuită)
- 30 g de rucola
- 1 linguriță de smântână maturată
- sare
- piper
Ustensile: tavă, cuptor, tocător, cuțit
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Împărțiți în două măslinele, roșiile uscate și tocați ceapa verde apoi lăsați-le de-o parte. Împungeți de mai multe ori cu vârful unei furculițe coaja cartofilor și așezați-i într-o tavă. Lăsați-i la copt circa 40 de minute sau până devin moi.
Scoateți cartofii din cuptor și faceți o tăietură deasupra fiecăruia. Ungeți deasupra fiecare cartof, zdrobiți cu o furculiță, puneți deasupra brânza cheddar și zdrobiți din nou.
Asezonați după gust cu sare și piper. Așezați deasupra măslinele, roșiile uscate, ceapa verde tocată, rucola și smântâna maturată și mai presărați deasupra niște ceapă verde. Poftă bună!
După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi!
Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.