Porții: 10
Ingrediente:
- 600 g de migdale (măcinate)
- 525 g de zahăr pudră
- 2 linguri de scorțișoară
- 4 ouă
- 2 linguri de lichior amaretto (opțional)
Ustensile: mixer cu bol sau mixer manual, cuptor, pensulă de uns aluatul, tavă, folie de plastic, hârtie de copt, formă de decupat prăjituri cu model de stea, făcăleț
Preîncălziți cuptorul la 150 °C/300 °F. Adăugați migdalele măcinate, o parte din zahărul pudră și scorțișoara într-un mixer cu bol.
Separați câteva ouă. Adăugați albușurile și lichiorul amaretto în mixerul cu bol și bateți compoziția până devine omogenă.
Pentru a face bezeaua, separați ouăle rămase. Adăugați albușurile, precum și zahărul pudră rămas într-un bol curat pentru mixer. Bateți până se întăresc.
Întindeți aluatul între foliile de plastic pentru a evita lipirea. Folosind o formă de decupat prăjituri, tăiați fursecuri în formă de stea și transferați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Ungeți cu bezea și coaceți în cuptorul preîncălzit la 150 °C/300 °F cca. 15–20 min.
După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi!
Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.