Porții: 6
Ingrediente:
- 1 foaie de foitaj
- 75 g de afine
- 4 linguri de zahăr pudră
- 2 linguri de apă
Ustensile: tavă, cuptor, formă de decupat prăjituri, tocător, pensulă, castron, tel
Preîncălziți cuptorul la 210 °C/410 °F. Tăiați cercuri din foitajul dezghețat cu o formă rotundă de decupat prăjituri. Puneți afine proaspete pe fiecare cerc și pliați pe jumătate. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila și înțepați o dată sau de două ori deasupra pentru a face mici găuri prin care să iasă aburul. Transferați pe o tavă și dați la cuptor circa 10 minute până devin aurii spre maronii.
Amestecați cu telul zahărul pudră și apa pentru a crea o glazură ușoară. Aplicați cu pensula pe plăcințelele calde și serviți. Poftă bună!
După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi!
Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.