Porții: 14
Ingrediente:
- 150 g de iaurt grecesc
- 150 g de zmeură
- 3 linguri de miere
- 1 lingură de zeamă de lămâie
Ustensile: bol, blender, tavă pentru cuburi de gheață
Pasul 1/2
150 g de zmeură – 1 lingură de miere
bol – blender – tavă pentru cuburi de gheață
Adaugă zmeura în bol și amestecă cu blenderul până devine o pastă fină. Adaugă mierea și amestecă. Umple o treime din fiecare cub din tava pentru gheață cu amestecul de zmeură.
Pasul 2/2
150 g iaurt grecesc – 1 lingură de zeamă de lămâie – 2 linguri de miere
bol
Adaugă iaurtul grecesc, zeama de lămâie și mierea rămasă într-un bol și amestecă bine. Adaugă uniform în tava pentru cuburi de gheață până când se umple. Lasă la congelator cca. 4 ore. Poftă bună!
După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi!
Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.