Porții: 4
Ingrediente:
- 1 baghetă
- 2 roșii
- 200 g de sos de roșii
- ¼ linguriță de ardei iute
- 2 lingurițe de busuioc
- 1 linguriță de oregano uscat
- 1 lingură de ulei de măsline
- 70 g de brânză Emmentaler
- 70 g de mozzarella
- sare
- piper
Ustensile: cuțit zimțat, tocător, cuptor, castron (mic), hârtie de copt
Preîncălziți cuptorul la 180 °C/360 °F. Tăiați roșiile în bucăți mici și tăiați bagheta în jumătate pe lungime. Apoi tăiați din nou în jumătate, de data aceasta pe lățime.
Amestecați piureul de roșii, ardeiul iute, busuiocul, oregano uscat și uleiul de măsline. Asezonați cu sare și piper.
Transferați jumătățile de baghetă pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și ungeți-le cu sosul de roșii. Puneți bucățele de roșii și busuioc deasupra și presărați brânză Emmentaler. Tăiați mozzarella în bucăți și așezați-le pe baghete. Coaceți cca. 15 min la 180 °C/360 °F. Porniți funcția de grătar și coaceți cca. 3 min. în plus sau până când brânza formează bule și este rumenită pe deasupra. Serviți și poftă bună!
După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi!
Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.