Porții: 2
Ingrediente:
- 200 g de tăiței soba
- 200 g de arahide prăjite (împărțite)
- 4 lingurițe de sos de soia
- 1½ linguriță de sos Sriracha
- 5 lingurițe de apă
- 1½ linguriță de ulei de măsline
- 1 ceapă verde
- piper
Ustensile: sită fină, oală, robot de bucătărie, tocător, cuțit
Preparați tăițeii soba conform indicațiilor de pe ambalaj. Scurgeți-i de apă, treceți-i printr-un jet de apă rece și lăsați-i de-o parte.
Puneți o parte din arahide în blender până obțineți o pastă fină. Adăugați sos de soia, sos sriracha, apă și ulei de măsline pentru a prepara un sos cremos. Adăugați câtă apă este nevoie pentru a-l menține suficient de subțire încât să acopere tăițeii.
Mărunțiți restul de arahide și tocați mărunt ceapa verde.
Amestecați tăițeii cu sosul de arahide într-un castron pentru servit. Serviți-i ornați cu arahide mărunțite și ceapă verde. Asezonați cu piper după gust. Poftă bună!
După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi!
Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.